Livrare comenzi

1. CONDIȚII GENERALE:
Comanda dvs. va fi expediată prin intermediul firmelor de curierat DPD, Fan Courier sau Gls în intervalul minim de 24 ore, interval mediu de 48 ore și în rare situații termen de maxim 5-7 zile de la realizarea produsului și efectuarea comenzii în funcție volumul de comenzi și/sau de disponibilitatea în stoc a materiei prime necesare pentru realizarea produsului comandat. In 90% din cazuri comenzile sunt expediate și ajung la destinatar în 24 ore de la finalizarea comenzii și primirea confirmării expediției atât prin sms cât si email.

2. TERMEN DE LIVRARE
Termenele de livrare exprimate mai sus se calculează de la data realizării produsului comandat, termen de realizare expus atât în pagina de produs (în descrierea acestuia) cât și pe pagina de finalizare comandă fiind prezentat sub formă de “termen minim expediere comandă”. Termenul mediu de realizare a produselor comandate este de 48 ore. În perioade aglomerate acesta poate varia și poate ajunge până la 72 ore. Produsele cu complexitate mare, precum cele împletite pot genera termene de realizare de până la 5 zile.

Comenzile se procesează și intră în coada de producție în funcție de data primirii comenzilor și astfel se realizează produsele în ordinea intrării comenzilor. Anumite modele de brățări, în special cele cu o împletitură complexă pot genera timpi de producție măriti cu până la 72 ore sau chiar 5 zile.

Ne rezervăm dreptul de a oferi prioritate atât în realizarea cât și la expedierea comenzilor achitate cu cardul.
Ne rezervăm dreptul de a amâna fără anunț în prealabil livrarea comenzilor cu până la 72 ore în funcție de coada de producție existentă.

3. LIVRARE EXPRESS :
Comenzile Express la care s-a achitat taxa de livrare Express vor avea prioritate maximă în coada de producție și livrare si vor fi expediate în maxim 24 ore de la comandă în zilele lucrătoare (luni-vineri).

Ne rezervăm dreptul de a amâna (doar în situții rar întâlnite, extraordinare) termenul maxim în funcție de nr de comenzi cu livrare Express sau complexitatea brățării** comandate la doar 48 ore comparativ cu termenul normal în situații cu flux de producție mare și brățări complexe ce ajunge chiar și la 4-5 sau chiar 7 zile de la data de intrare a comenzii.

Comenzile primite în regim de “comandă cu livrare Express” vor fi procesate în ordinea intrării cu prioritate maximă înaintea comenzilor standard, achitate cu cardul sau ramburs, din coada de producție existentă.

Comenzile Express primite până în or 14:00 vor fi procesate, realizate și expediate în aceeași zi (DPD,GLS, Fan Courier).
Comenzile Express primite după ora 14:00 pot fi procesate în aceeași zi dar pot fi situații în care vor fi procesate și expediate către clienți în următoarele 24 ore, în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.

INFORMATII SUPLIMENTARE:
*livrarea se face în termenul menționat de 24 ore pentru comenzile primite până in ora 14:00. Comenzile intrate după 14:00 vor fi livrate începând cu următoarea zi lucrătoare.
** Complexitatea brățării este definită în cele ma multe cazuri de modelele împletite cu împletituri complexe ce necesită până la 5-7 ore pentru realizare completă.

4. ORDINEA DE EXECUȚIE ȘI LIVRARE:

  1. Comenzi Express – Realizare și expediere produse comandate în maxim 24 ore de la comandă
  2. Comenzi achitate cu cardul – prioritate în coada de producție și livrare, termen mediu în perioade cu flux normal de doar 24-48 ore de la comanda (poate ajunge până la 72 ore) pentru realizarea produselor și expedierea acestora.
  3. Comenzi cu plata ramburs – realizare și expediere comandă in minim 48-72 ore de la comandă în funcție de coada de producție.

Dacă în 72 ore de la comandă nu se poate confirma realizarea produselor și expedierea acestora vom anunța telefonic sau prin email clientul despre înârzierea existentă.

5. TARIFE:

Modalități de livrareTimp Estimat LivrareCost
Livrare Standard Fan Courier24-48 Ore22 Ron / Gratis*
Livrare Standard GLS24-48 Ore18 Ron / Gratis*
Livrare Standard DPD24-48 Ore15 Ron / Gratis*
Livrare Internațională GLS 2-8 Zile45 Ron*
Livrare Internațională DHL  24-48 Ore85 Ron*

*Livrarea Gratuita :
Comenzile cu produse în valoare de minim 250 Ron beneficiază de Transport Gratuit.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 Ron, costul livrării produselor este de 15-18-22 Ron – (București), 22 Ron – (România în Aria de acoperire naționala a Fan Courier) și 18 Ron – România (GLS , Livrare în toată țara fără limită de kilometri) si 15 Ron – România (DPD , Livrare în toată țara fără limită de kilometri).

6. KILOMETRI EXTRA
Pentru comenzile la care Fan Courier percepe taxă pentru kilometri extra, contravaloarea kilometrilor extra va fi achitată integral de către client. Aceasta taxă va fi calculată la finalizarea comenzii odată cu introducerea corectă a adresei de livrare. Prețul pentru km extra este de 1,5 Ron per km. Ne rezervăm dreptul de a selecta metoda de livrare cea mai eficientă pentru client, atât ca și cost cât și ca termen de livrare.

In cazul in care valoarea kilometrilor extra depașeste 10 ron ne rezervăm dreptul de nu livra comanda prin intermediul Fan Courier.

Pentru livrările cu km extra recomandăm selectarea metodei de livrare prin intermediul firmei de curierat rapid GLS, metodă prin care nu sunt percepute taxe suplimentare pentru kilometri extra.

Listă acoperire Fan Courier puteti găsi aici.
GLS are acoperire națională fara costuri suplimentare.
DPD are acoperire națională fara costuri suplimentare.

Firmele de curierat prin care Pardo.ro realizează expedierea coletelor livrează de obicei produsele în termen minim de 24 ore și maxim 48 ore de la preluarea de la Pardo.ro. Acest termen poate varia cu pâna la 7 zile în perioade aglomerate precum Black Friday, Sărbatori Legale, Craciun, Etc.

Fan Courier / GLS / DPD în decursul perioadei de livrare va contacta clientul telefonic sau prin sms pentru livrarea produselor.

7. URMĂRIRE EXPEDIȚIE:
Clientul are la dispoziție prin intermediul sms/email generat automat la finalizarea comenzii numărul de expediție (AWB) de la data expedierii coletului și poate verifica statusul expediției telefonic la nr. 021 9336 sau online prin intermediul aplicației online AWB tracking în cazul livrărilor realizate prin Fan Courier, iar la GLS se pot verifica accesând GLS Urmărire Colet. Pentru coletele expediate cu DPD Curier AWB-ul poate fi urmărit accesând Tracking DPD .

Pardo Collections SRL nu este responsabil pentru calitatea serviciilor prestate de firmele de curierat cu care are aceasta contract, întârzieri sau alte probleme survenite de la predarea coletului dvs. către curier.

8. EXPEDIȚII INTERNAȚIONALE:
Livrarea comenzilor internaționale se face in termen de minim 24 ore si maxim 8 zile lucrătoare prin intermediul firmelor de curierat door to door DHL si GLS. Acest termen se calculeaza de la momentul trecerii comenzii dvs. la statusul de iesire din productie si trecerea acesteia în statusul de ” Comanda Finalizata”. In momentul trecerii la status comanda “Finalizata” comanda dvs este in curs de expediere si ve-ti primi un email de confirmare si un email de urmarire a comenzii dvs. pe durata livrarii.

La pasul de finalizare comanda, in website ve-ti avea optiunea de a calcula costul de livrare aproximativ si de a selecta firma de curierat dorita pentru livrarea comenzii.

Locații & Tarife livrare Internaționala

Tarife DHL EXPRESS
ZONACURIERTERMEN LIVRARECOST
1DHL EXPRESS24-48 Ore85 Ron
2DHL EXPRESS24-48 Ore85 Ron
3DHL EXPRESS24-48 Ore85 Ron
4DHL EXPRESS24-48 Ore90 Ron
5DHL EXPRESS2-4 Zile125 Ron
6DHL EXPRESS3-6 Zile145 Ron
7DHL EXPRESS6-8 Zile190 Ron

Mai jos lista completa cu destinatiile de livrare si indicele de zona pentru fiecare tara :
Locații & Tarife livrare Internaționala

Tarife GLS LOGISTIC

ZONACURIERTERMEN LIVRARECOST
Zona 1
Ungaria (2)
GLS 2-3 Zile45 Ron
Zona 2
Cehia (3), Slovenia(3-4), Slovacia(2), Bulgaria(2), Serbia**(3-4)
GLS3-4 Zile55 Ron
Zona 3
Polonia (3), Germania (4), Elvetia**(4), Belgia (4), Olanda(4), Luxemburg(4), Liechtenstein (4), Austria(3), Italia(4-5). Croatia(3)
GLS3-6 Zile65 Ron
Zona 4
Danemarca (5), Franta (6), Marea Britanie(6), Irlanda(6-7), Vatican (4-5), Monaco (5), Portugalia (6-7), Spania (6-7), Insulele Canare** (Spania 6-7), Grecia(4-5)
GLS4-7 Zile75 Ron
Zona 5
Andora (6-8), Gibraltar (6-8), Suedia (5-6),Finlanda (7),Norvegia**(6-7), Malta (7-8), Cipru (7-8), Estonia (7-8), Lituania (7-8), Latvia(7-8), Turcia**(7-8)
GLS5-8 Zile250 Ron
Numarul de zile de tranzit este expus intre paranteze in dreptul fiecarei tari

*Cost minim de livrare afisat, pentru cost exact verificati costul estimat în pagina de cos / finalizare comanda. Pentru livrări internaționale vă rugăm sa ne contactați în prealabil prin email la adresa contact@Pardo.ro
*Livrarile internationale sunt valabile doar pentru comenzile achitate integral cu cardul.

Cart