Giveaway

Câștigă și tu o brățară sau un set de brățări Pardo participând la Giveaway-ul organizat de Pardo.ro


Ce trebuie să faci pentru a participa?

Trebuie să te înscrii cu cât mai multe credite (înscrieri), două credite sunt obligatorii (Follow Instagram & Facebook) si șapte moduri opționale prin pe care poți obține mai multe credite. Poți opta pentru unul sau mai multe moduri extra, fiecare mod opțional de înscriere îți oferă unul sau mai multe credite, implicit mai multe șanse de câștig.

Cel mai eficient și popular mod de înscriere este Follow cont Instagram @pardo.official.store și adăugarea de tag (@nume prieten) la cât mai mulți prieteni. De asemenea distribuirile postării Giveaway pe Facebook ajută la atingerea numărului minim de participări.

*info: Nu uita, este nevoie de minim 500 de credite (înscrieri) valide pentru a putea finalzia concursul! Crește sansele de validare invitând cât mai multe persoane. Fiecare utilizator poate acumula până la 13 credite per Giveaway.
*util: Adaugă în comentarii tag @prieten și menționează prietenii cărora vrei să le oferi ocazia să participe la Giveaway.
*important: Nu uita să confirmi fiecare intrare în concurs accesată. După redirecționare către acțiunea selectată vei avea disponibil butonul “Obține creditele”. Intrările neconfirmate nu sunt validate.


Info Utile:

Giveaway-ul este organizat în fiecare săptămână, în fiecare sâmbătă.
• În situația în care Giveaway-ul curent nu atinge baremul minim de 500 de credite vom prelungi perioada de valabilitate cu încă 7 zile.
• Extragerea se face în fiecare duminică în cursul săptămânii în care s-a validat Giveaway-ul.
Câștigătorul va fi extras printr-un script autonom, independent de administrarea Pardo.ro și va fi anunțat prin email după extragerea automată.
• Fiecare mod de intrare în concurs oferă o șansă în plus, pot fi accesate fără restricții toate modurile afișate și disponibile la acest Giveaway.
• Intrările neconfirmate nu sunt validate
• Crește-ți sansele de câstig accesând toate modurile disponibile acum!

Înscrie-te cu cât mai multe șanse și poți câștiga chiar tu.

Cart