Influenceri & Afiliere

Devino partener Pardo.ro și generează venituri de peste 1300 Euro lunar

Am creat un program special de afiliere pentru parteneri media din zona digitală și influenceri prin care facilităm generarea de venituri prin acordarea unui comision de afiliere în valoare de 12% din totalul comenzilor generate și finalizate cu succes. Pentru a accesa programul de afiliere nu trebuie decât să te înregistrezi și să îți generezi link-ul de afiliere pe care ulterior îl poți promova prin canalele proprii iar toate vânzările generate vor fi remunerate cu 12% din valoarea acestora. Programul pune la dispoziție un formular foarte simplu de înregistrare în urma careia va fi disponibilă funcția de creare a link-ului de afiliere.

Video prezentare înregistrare și utilizare sistem Afiliere

Informatii despre programul de afiliere:

Faq’s

Cum mă înregistrez?

Mai jos vei găsi un formular de înregistrare. Complează numele, prenumele și email (inclusv email plata paypal) și vom aproba în cel mai scurt timp solicitarea ta.

Nu sunt influencer, mă pot înregistra?

Programul de afiliere este destinat tuturor utilizatorilor din mediul online (incl. reviste, blog-uri, publicații de orice fel) care doresc să promoveze produsele și brandul Pardo.ro

Cum functionează programul de afiliere

Programul de afiliere are ca scop facilitarea și urmărirea traficului generat de afilitati prin intermediul cookie-urilor.

Dupa înregistrare vei putea folosi link-ul tău de afiliat și poți genera link-uri cu eticheta ta de afiliat pentru produse individual și astfel traficul generat de tine va fi urmarit timp de 30 zile.

Traficul generat de tine care duce catre o vanzare va fi urmarit si fiecare vanzare generata va fi comisionata conform conditii curente.

Cat este comisionul pentru afiliati?

Comisionul de afiliere este de 12% din valoarea totala a comenzilor generate in 30 zile.

Ce trebuie sa fac ca sa ma afiliez la Pardo.ro

Pentru inceput trebuie să te înregistrezi în programul de afiliere (formular mai jos) și apoi să promovezi link-ul tău de afiliat Pardo.ro și/sau să generezi link-uri suplimentare de afiliat pe care să le aloci anumitor produse și să le promovezi pe canalele proprii (blog, website, Facebook, Instagram, Tik Tok, samd.)

Cum primesc comisionul generat?

La înregistrare vei avea optiunea să completezi adresa ta de Paypal. La finalul celor 30 zile vei primi plata prin Paypal în baza unui document fiscal emis (PFA, Societate Comercială, Etc). Dacă nu ai un cont de Paypal și nu ai posibilitatea să îți faci unul poti emite factura fiscala si vom achita în baza acesteia prin transfer bancar.

Explică-mi pas cu pas ce să fac!

Pasul 1
Te înregistrezi
in programul de afiliere prin intermediul formularului de mai jos.

Pasul 2
După aprobare intră în contul tău accesand link-ul Cont Afiliat

Pasul 3
În contul tău de afiliat mergi la “Generează Link” și/sau copiază link-ul tău de afiliat.
Tot aici vei avea posibilitatea să promovezi produse indivdual, nu trebuie decât să copiezi/lipesti adresa url a produsului promovat în casuța cu numele “Adresa Url Produs”.
După ce ai lipit url-ul apasă butonul “Generează”.
Ulterior copiază noul url alocat contului tău de afiliat și îl poți promova oriunde dorești.

Pasul 4
Promovează link-ul tău de afiliat sau link-ul generat și fiecare comandă generată va apărea in contul tău.

Pasul 5
Accesează dashboard Cont Afiliat și vezi statului comenzilor generate, numărul de comenzi generate și comisionul aferent alocat contului tău.

Pasul 6
Solicită incasarea comisioanelor generate la fiecare 15 sau 30 zile (în funcție programul curent).

Cât pot câștiga?

Poți genera venituri infinite, nu există o limita minimă sau maximă.

Având în vedere că media produselor din magazinul online Pardo.ro este de 460 lei putem face o simulare de calcul că la fiecare 20 comenzi generate pe zi se poate genera un venit pentru afiliat de peste 1000 lei pe zi.

Nu sunt influencer dar vreau să fiu afiliat! Cum pot promova mai usor să pot vinde mai mult?

Există mii de căi pentru a promova un produs sau întreg magazinul.

Pentru început îți recomandăm să incepi prin a distribui link-ul de afiliat pe pagina profilului tău și cel mai ușor mod de a distribui este prin a îndemna urmăritorii tăi să distribuie la rândul lor link-ul promovat de tine.

Pentru a promova mai ușor produsele si brandul Pardo.ro am pus la dispoziție o Galerie Media cuprinzătoare de unde poți salva si utiliza fotografiile și video-urile disponibile.

Ulterior poți chiar comanda un produs și poți crea conținutul propriu (poze și/sau video) cu care poți promova mai usor oferta sau produsul ales.

Sunt client Pardo.ro și doresc să mă afiliez și eu, se poate?

Orice utilizator online se poate înregistra în programul de afiliere, dacă ești client și ai un cont activ poti accesa foarte ușor programul, nu trebuie decât să aplici apăsând butonul de înregistrare de mai jos.

Dacă nu ai cont de client în magazinlui online Pardo.ro poți completa formularul de mai jos.

Am nevoie de Media (foto și video) pentru a promova produsele, puneți la dispoziție?

Pentru promovarea produselor sau a brandului Pardo.ro am pus la dispoziție o galerie Media cuprinzătoare care se actualizează periodic. Vezi galeria Media aici

Galerie Media : Vezi galeria Media

Accesează Panou Control : Intră în Cont Afiliat

!!! Programul de afiliere nu este valid pentru comenzile realizate de catre sau prin intermediul interpusilor ca au ca scop generarea de comisioane. Acordarea bonusului de afiliere devine valabila dupa primele 5 comenzi generate per afiliat.

Formular Influenceri & Afiliați noi:

[yith_wcaf_registration_form]

Cart